Betaling og overføring
Jeg kan ikke se mine abonnenters betalinger
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet av Benjamin Rodriguez
Oppdatert over en uke siden

Du har opprettet et delt abonnement og ønsket dine første medabonnenter velkommen: Gratulerer!

Nå vil du sjekke betalingene deres for å forsikre deg om at alt går som det skal. Slik gjør du:

Logg inn
Fra kontoen din går du til Delte abonnementer
Velg abonnementet du ønsker å se, og klikk på "Vis detaljer"
I fanen "Betalinger" kan du se betalingshistorikken til medabonnentene dine for hver delingsmåned

Betalinger fra abonnentene mine

Nå er det nok! Du kan nå se dine medabonnenters betalinger. Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Vær oppmerksom på at inneværende måned ikke vises i lommeboken, ettersom betalingene gjøres i slutten av måneden til brukerens bekreftede kort.
En brukers første betaling vil være på et beløp som er lavere enn abonnementsprisen. Utbetalingene skjer i slutten av måneden på Sharesub, slik at den første måneden utbetales pro rata. Hvis en bruker slutter seg til abonnementet midt i måneden, betaler vedkommende halvparten av det planlagte beløpet. Alle etterfølgende betalinger vil bli gjort i sin helhet, naturligvis.