Dele
Hvordan legger jeg til eller fjerner en plass på abonnementet mitt som eier?
Hvordan legger jeg til eller fjerner en plass på abonnementet mitt som eier?

Jeg eier et sesongkort som jeg deler, og jeg ønsker å endre antall seter jeg tilbyr. Hvordan går du frem?

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Vil du legge til eller fjerne et sete fra sesongkortet ditt? Ikke vær redd! Du kan utføre denne operasjonen selv, uten å måtte kontakte supportteamet vårt.

Gå først til "Delte abonnementer".

Velg deretter det abonnementet du ønsker å endre.

Klikk på fanen"Abonnenter". Her kan du legge til eller fjerne et sete etter eget ønske.

Illustrerende eksempel

Du deler et sesongkort med maksimalt 4 seter. Du har for øyeblikket 3 medabonnenter som har sluttet seg til aksjen din.

Her kan du legge til en plass i abonnementet ved å klikke nederst til venstre.

Er den ekstra plassen ikke lenger tilgjengelig? Du kan slette den ved å klikke på papirkurven nederst i høyre hjørne.

⚠️ Du kan ikke slette et sete som er opptatt av en medabonnent, eller legge til et sete hvis det maksimale antallet seter som er tillatt i abonnementsplattformen er nådd.

Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.