Kjøp
Hvor mange seter eller skjermer har jeg rett til på mitt Sharesub-sesongkort? 🖥️
Hvor mange seter eller skjermer har jeg rett til på mitt Sharesub-sesongkort? 🖥️
Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Du har tegnet et abonnement. Hvor mange skjermer eller enheter kan du bruke den på samtidig?

Bare én. For hvert abonnement du tegner, har du bare rett til én tilgang og dermed én tilkoblet enhet (hvis du vil bytte enhet, trenger du bare huske å koble fra den andre enheten). Hvis du vil koble deg til flere kontoer eller opprette flere profiler, må du melde deg inn i flere abonnementer.

For alle Sharesub-abonnementer gjelder at "hver medabonnent har rett til sin egen profil", og hver medabonnent må kunne bruke abonnementet han eller hun abonnerer på.

Hvis en abonnent ikke overholder disse instruksjonene, kan eierne informere kundestøtte via vår chat/mail, og sanksjoner vil bli iverksatt (sanksjonene kan variere fra oppsigelse av abonnementet til sperret konto).