Ugrás a fő tartalomra

Prioritásos újraelőfizetés: hogyan működik, hogyan találhatja meg és hogyan kapcsolhatja ki

A prioritásos újraelőfizetés egy új, azonos előfizetésre történő automatikus újraelőfizetés, amikor egy előfizetés a moderáció által elfogadott reklamáció vagy a megosztás szervezőjének döntése alapján megszűnik.

🔎 Prioritásos újraelőfizetés

Mi ez?

Ha az előfizetése úgy szűnik meg, hogy Ön nem lépett ki belőle (a reklamációt elfogadták, a tulajdonos leállította a megosztást, vagy eltávolította Önt), a prioritásos újraelőfizetés automatikusan hozzáadja Önt egy másik, azonos előfizetéshez: ugyanaz az ajánlat, ugyanaz az ország, másik tulajdonosnál.

Nem kell új csoportot keresnie.


Érvényes ez az én előfizetésemre is?

Csak akkor, ha az alábbi feltételek mindegyike teljesül:

  • a „Prioritásos újraelőfizetés” lehetőség elérhető ehhez az ajánlathoz: az előfizetés „Kezelés” lapján jelenik meg. Ha nem látja, ez az ajánlat nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel;

  • a lehetőség aktiválva van (ha elérhető, alapértelmezés szerint aktiválva van), és a reklamáció megnyitásakor nem kapcsolta ki;

  • Ön nem lépett ki az előfizetésből;

  • nincs már egy másik aktív előfizetése ugyanahhoz az ajánlathoz;

  • a megszűnés időpontjában elérhető volt egy azonos, nyilvános előfizetés szabad hellyel;

  • az új előfizetéshez tartozó fizetést elfogadták.


Hogyan találhatom meg az új előfizetésemet?

Az új előfizetés megjelenik a Csatlakozott előfizetések között, a régi előfizetés mellett, saját tulajdonossal és saját chattel.

A hozzáférési adatokat az új előfizetés oldalán találja, vagy az új tulajdonos küldi el Önnek ebben a chatben.

Az új előfizetéshez külön fizetés tartozik, amelyet a mentett fizetési módjával teljesítünk.

Nem jelenik meg semmi?

Ez azt jelenti, hogy nem volt elérhető azonos előfizetés, vagy a fizetést elutasították (ebben az esetben e-mailben értesítést kap a sikertelen fizetésről).

A katalógusból Ön is csatlakozhat egy új előfizetéshez, miután szükség esetén frissítette a fizetési módját.

A régi előfizetés díját a reklamációval kapcsolatos döntés vagy a megosztás megszüntetése alapján térítjük vissza.


Hogyan kapcsolhatom ki ezt a lehetőséget?

A „Csatlakozott előfizetések“ › „Részletek megtekintése“ › „Kezelés“ lap › „Prioritásos újraelőfizetés“ menüpontban kapcsolja ki a kapcsolót.

Reklamáció megnyitásakor a prioritásos újraelőfizetés lehetőségét is kikapcsolhatja.


Nem szerette volna ezt az új előfizetést, vagy már csatlakozott egy másik csoporthoz?

Ne lépjen ki az új előfizetésből: lépjen kapcsolatba velünk a „Sharesub ügyfélszolgálatának felkeresése” lehetőségen keresztül, és adja meg mindkét előfizetés adatait.

Ha kilép az előfizetésből, elveszíti a visszatérítés lehetőségét.

Választ kapott a kérdésére?