Prijeđite na glavni sadržaj

Prioritetna ponovna pretplata: kako funkcionira, kako je pronaći i kako je deaktivirati

Prioritetna ponovna pretplata je automatska ponovna pretplata na novu identičnu pretplatu kada pretplata završi nakon što moderacija odobri reklamaciju ili nakon što organizator dijeljenja odluči prekinuti dijeljenje.

🔎 Prioritetna ponovna pretplata

Što je to?

Ako vaša pretplata završi, a da je sami niste napustili (reklamacija je odobrena, vlasnik je prekinuo dijeljenje ili vas je uklonio), prioritetna ponovna pretplata automatski vas dodaje na drugu identičnu pretplatu: ista ponuda, ista zemlja, kod drugog vlasnika.

Ne morate tražiti novu grupu.


Odnosi li se to na moju pretplatu?

Samo ako su ispunjeni svi sljedeći uvjeti:

  • opcija „Prioritetna ponovna pretplata“ postoji za ovu ponudu: pojavljuje se na kartici „Upravljanje“ u okviru pretplate. Ako je ne vidite, ova ponuda nema tu opciju;

  • opcija je aktivirana (zadano je aktivirana kada postoji) i niste je deaktivirali prilikom podnošenja reklamacije;

  • sami niste napustili pretplatu;

  • već nemate drugu aktivnu pretplatu za istu ponudu;

  • u trenutku završetka bila je dostupna identična javna pretplata sa slobodnim mjestom;

  • plaćanje nove pretplate je prihvaćeno.


Kako mogu pronaći svoju novu pretplatu?

Pojavit će se među vašim Pridruženim pretplatama, pored stare, s vlastitim vlasnikom i vlastitim chatom.

Podaci za pristup bit će dostupni na njezinoj stranici ili će vam ih novi vlasnik poslati putem ovog chata.

Nova pretplata ima vlastitu naplatu, izvršenu putem vašeg spremljenog načina plaćanja.

Ništa se ne pojavljuje?

To znači da nijedna identična pretplata nije bila dostupna ili da je plaćanje odbijeno (u tom slučaju primit ćete e-mail o neuspješnom plaćanju).

Možete se sami pridružiti novoj pretplati iz kataloga, nakon što po potrebi ažurirate svoj način plaćanja.

Vaša stara pretplata bit će refundirana u skladu s odlukom o reklamaciji ili završetkom dijeljenja.


Kako deaktivirati opciju?

U odjeljku „Pridružene pretplate“ › „Pogledaj detalje“ › kartica „Upravljanje“ › „Prioritetna ponovna pretplata“ deaktivirajte prekidač.

Prilikom podnošenja reklamacije također možete poništiti odabir opcije prioritetne ponovne pretplate.


Niste željeli ovu novu pretplatu ili ste se već pridružili drugoj grupi?

Nemojte napustiti novu pretplatu: kontaktirajte nas putem opcije „Kontaktirajte Sharesub podršku“ i navedite obje pretplate.

Ako napustite pretplatu, izgubit ćete mogućnost povrata novca.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?