🔎 Προτεραιότητα επανασυνδρομής
Τι είναι;
Αν η συνδρομή σας τερματιστεί χωρίς να την έχετε αποχωρήσει εσείς (η καταγγελία εγκρίθηκε, ο ιδιοκτήτης διέκοψε την κοινή χρήση ή σας αφαίρεσε), η προτεραιότητα επανασυνδρομής σάς προσθέτει αυτόματα σε μια άλλη πανομοιότυπη συνδρομή: ίδια προσφορά, ίδια χώρα, με διαφορετικό ιδιοκτήτη.
Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε νέα ομάδα.
Ισχύει για τη συνδρομή μου;
Μόνο αν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:
η επιλογή «Προτεραιότητα επανασυνδρομής» είναι διαθέσιμη για αυτή την προσφορά: εμφανίζεται στην καρτέλα «Διαχείριση» της συνδρομής. Αν δεν τη βλέπετε, η συγκεκριμένη προσφορά δεν διαθέτει αυτή την επιλογή·
η επιλογή είναι ενεργοποιημένη (είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή όταν είναι διαθέσιμη) και δεν την έχετε απενεργοποιήσει κατά την υποβολή της καταγγελίας σας·
δεν έχετε αποχωρήσει εσείς από τη συνδρομή·
δεν έχετε ήδη άλλη ενεργή συνδρομή της ίδιας προσφοράς·
τη στιγμή του τερματισμού ήταν διαθέσιμη μια πανομοιότυπη δημόσια συνδρομή με ελεύθερη θέση·
η πληρωμή της νέας συνδρομής έγινε αποδεκτή.
Πώς μπορώ να βρω τη νέα μου συνδρομή;
Εμφανίζεται στις Συνδρομές στις οποίες έχετε εγγραφεί, δίπλα στην παλιά, με τον δικό της ιδιοκτήτη και τη δική της συνομιλία.
Τα στοιχεία πρόσβασης είναι διαθέσιμα στη σελίδα της ή θα σας τα παρέχει ο νέος ιδιοκτήτης μέσω αυτής της συνομιλίας.
Η νέα συνδρομή έχει τη δική της ξεχωριστή πληρωμή, η οποία πραγματοποιείται μέσω του αποθηκευμένου τρόπου πληρωμής σας.
Δεν εμφανίζεται τίποτα;
Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν διαθέσιμη κάποια πανομοιότυπη συνδρομή ή ότι η πληρωμή απορρίφθηκε (σε αυτή την περίπτωση θα λάβετε email σχετικά με την αποτυχημένη πληρωμή).
Μπορείτε να εγγραφείτε μόνοι σας σε μια νέα συνδρομή από τον κατάλογο, αφού ενημερώσετε τον τρόπο πληρωμής σας, εφόσον χρειάζεται.
Η παλιά σας συνδρομή επιστρέφεται σύμφωνα με την απόφαση για την καταγγελία ή τη διακοπή της κοινής χρήσης.
Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την επιλογή;
Στις «Συνδρομές στις οποίες έχετε εγγραφεί» › «Προβολή λεπτομερειών» › καρτέλα «Διαχείριση» › «Προτεραιότητα επανασυνδρομής», απενεργοποιήστε τον διακόπτη.
Κατά την υποβολή μιας καταγγελίας, μπορείτε επίσης να αποεπιλέξετε την επιλογή προτεραιότητας επανασυνδρομής.
Δεν θέλατε αυτή τη νέα συνδρομή ή έχετε ήδη εγγραφεί σε άλλη ομάδα;
Μην αποχωρήσετε από τη νέα συνδρομή: επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της επιλογής «Επικοινωνία με την υποστήριξη της Sharesub» και αναφέρετε και τις δύο συνδρομές.
Αν αποχωρήσετε από τη συνδρομή, θα χάσετε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
