Alle samlingerBetaling og overførsel
Forståelse af Sharesub-tegnebogsbeløbet 👛.

Jeg har ikke modtaget det beløb, jeg forventede. Hvad betyder "Available Soon" og "Available for Transfer" på Sharesub?

Opdateret over en uge siden

Afsnittet " Tilgængelig snart" repræsenterer den akkumulerede indtjening for dine aktier, som endnu ikke er blevet udbetalt til det IBAN, der er knyttet til din konto.

Det beløb, der vises i afsnittet "Tilgængelig snart", omfatter både den foregående måneds gevinster OG den aktuelle måneds gevinster. Overførsler foretages dog kun for den forgangne måned, ikke den aktuelle måned.

Disse midler overføres til kategorien "Tilgængelig for overførsel" den 9. dag i måneden.
Denne overførsel samler alle indtægterne fra dine aktier i den foregående måned, som i følgende eksempel:

En automatisk overførsel af din sidste måneds gevinst udstedes, når du når grænsen på €10, og det tager mellem 3 og 5 arbejdsdage at modtage den, afhængigt af din bank.

Hvis betalingen efter denne periode stadig ikke er dukket op på din konto, opfordrer vi dig til at kontakte din bank og vores Sharesub-kundeservice via chat, så vores teams kan undersøge din sag.