Alle samlingerBetaling og overførsel
Jeg har penge i klemme i min pung
Opdateret over en uge siden

Har du penge i din pung, men kan ikke få dem ind på din bankkonto?

Først skal du sørge for at have en gyldig bankkonto registreret. Derefter skal du udfylde alle de nødvendige oplysninger og få din identitet bekræftet fra dinkonto:

Fanen

Identitet bekræftet på Sharesub

Til sidst tjekker du din samlede saldo i din pung.

Hvis saldoen ikke når op på mindst €10, skal du akkumulere dette beløb, før du kan overføre din saldo til din konto. Hvis alle disse betingelser er opfyldt, og du stadig ikke kan overføre pengene fra din wallet til din bankkonto, bedes du kontakte os via chat, så vi kan løse situationen så hurtigt som muligt.