Alle samlingerMin konto
Hvordan nulstiller jeg min Sharesub-adgangskode? *️⃣

Jeg har mistet min adgangskode, hvad skal jeg gøre? Hvordan kan jeg få adgang til min konto?

Opdateret over en uge siden

Hvis du har glemt din Sharesub-adgangskode, kan du nemt nulstille den ved at følge disse trin: Pålogin-siden skal du klikke på "Har du glemt din adgangskode?
"

Indtast din e-mailadresse, og klik på"Send nulstillingslink".

Du vil modtage en e-mail i indbakken på den angivne adresse med et link til engangsbrug.
Klik på dette link for at indstille en ny adgangskode.

Husk at vælge en unik adgangskode med et stort bogstav og et specialtegn!

Jeg fulgte trinene for at nulstille min adgangskode, men jeg har ikke modtaget noget ...

Der er flere mulige forklaringer på dette:

1. Du har oprettet en konto fra en anden e-mailadresse

2. E-mailen er havnet i dinJunk/Spam-boks

3. Du har tilmeldt dig vores platform via indstillingen "Opret forbindelse med Google/Facebook".

Hvis din situation ikke falder ind under de tilfælde, der er beskrevet ovenfor, bedes du kontakte vores kundeservice.