🔎 Prioritní opětovné předplatné
Co to je?
Pokud vaše předplatné skončí, aniž byste ho sami opustili (reklamace byla schválena, vlastník ukončil sdílení nebo vás vlastník odebral), prioritní opětovné předplatné vás automaticky přidá k jinému identickému předplatnému: stejná nabídka, stejná země, u jiného vlastníka.
Nemusíte hledat novou skupinu.
Platí to i pro moje předplatné?
Pouze pokud jsou splněny všechny následující podmínky:
možnost „Prioritní opětovné předplatné“ existuje pro tuto nabídku: zobrazí se na kartě „Správa“ u daného předplatného. Pokud ji nevidíte, tato nabídka ji nepodporuje;
možnost je aktivovaná (pokud existuje, je ve výchozím nastavení aktivovaná) a při otevření reklamace jste ji nezrušili;
předplatné jste sami neopustili;
nemáte již jiné aktivní předplatné stejné nabídky;
v okamžiku ukončení bylo k dispozici identické veřejné předplatné s volným místem;
platba za nové předplatné byla přijata.
Jak najdu své nové předplatné?
Zobrazí se v sekci Připojená předplatná vedle původního předplatného, s vlastním vlastníkem a vlastním chatem.
Přístupové údaje najdete na jeho stránce nebo vám je nový vlastník poskytne v tomto chatu.
Nové předplatné má vlastní platbu, která bude provedena prostřednictvím vašeho uloženého způsobu platby.
Nic se nezobrazuje?
To znamená, že nebylo k dispozici žádné identické předplatné nebo byla platba zamítnuta (v takovém případě obdržíte e-mail o neúspěšné platbě).
Nové předplatné se můžete připojit sami prostřednictvím katalogu, případně po aktualizaci svého způsobu platby.
Vaše původní předplatné bude vráceno v souladu s rozhodnutím o reklamaci nebo s ukončením sdílení.
Jak tuto možnost deaktivovat?
V sekci „Připojená předplatná“ › „Zobrazit podrobnosti“ › karta „Správa“ › „Prioritní opětovné předplatné“ deaktivujte přepínač.
Při otevření reklamace můžete také zrušit zaškrtnutí možnosti prioritního opětovného předplatného.
Nechtěli jste toto nové předplatné nebo jste se již připojili k jiné skupině?
Nové předplatné neopouštějte: napište nám prostřednictvím možnosti „Kontaktovat podporu Sharesub“ a uveďte obě předplatná.
Pokud předplatné opustíte, ztratíte možnost získat refundaci.
