🔎 Приоритетно повторно абониране
Какво представлява?
Ако абонаментът ви приключи, без да сте го напуснали (одобрена рекламация, споделянето е прекратено от собственика или сте били премахнати от собственика), приоритетното повторно абониране автоматично ви добавя към друг идентичен абонамент: същата оферта, същата държава, при друг собственик. Не е необходимо да търсите нова група.
Прилага ли се за моя абонамент?
Само ако са изпълнени всички тези условия:
опцията „Приоритетно повторно абониране“ съществува за тази оферта: тя се показва в раздела „Управление“ на абонамента. Ако не я виждате, тази оферта не я поддържа;
опцията е активирана (по подразбиране е активирана, когато съществува) и не сте я деактивирали при подаването на рекламацията;
не сте напуснали абонамента сами;
вече нямате друг активен абонамент за същата оферта;
към момента на прекратяването е бил наличен идентичен публичен абонамент със свободно място;
плащането за новия абонамент е било прието.
Как да намеря новия си абонамент?
Той ще се появи във вашите Присъединени абонаменти, до стария, със собствен собственик и собствен чат.
Достъпът до услугата ще ви бъде предоставен на неговата страница или от новия собственик в този чат.
Новият абонамент има собствено плащане, извършено чрез запазения ви метод на плащане.
Нищо не се появява?
Това означава, че не е бил наличен идентичен абонамент или че плащането е било отказано (в този случай ще получите имейл за неуспешно плащане).
Можете сами да се присъедините към нов абонамент от каталога, след като при необходимост актуализирате метода си на плащане.
Старият ви абонамент се възстановява съгласно решението по рекламацията или прекратяването на споделянето.
Как да деактивирам опцията?
В „Присъединени абонаменти“ › „Вижте подробностите“ › раздел „Управление“ › „Приоритетно повторно абониране“ деактивирайте превключвателя.
При подаване на рекламация можете също да премахнете отметката от полето за приоритетно повторно абониране.
Не сте искали този нов абонамент или вече сте се присъединили към друга група?
Не напускайте новия абонамент: свържете се с нас чрез „Свържете се с поддръжката на Sharesub“, като посочите двата абонамента.
Напускането на абонамента ще ви лиши от възможността да получите възстановяване на сумата.
