Alla samlingarFörtroende och säkerhet
Vilka styrkande handlingar behöver jag för att validera min prenumeration?
Vilka styrkande handlingar behöver jag för att validera min prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför ber man mig om dokument?

Sharesub är en plattform för att dela abonnemang mellan privatpersoner.

Vi är ett företag som är anslutet till en betalningsorganisation som godkänts av ACPR och måste därför följa bankreglerna. Detta är ett lagkrav för alla företag som gör betalningar på uppdrag av tredje part. ID-handlingar och handlingar som styrker användarnas identitet begärs över en viss inkomstgräns, och ibland redan när kontot öppnas.

Våra tjänster kan därför begära att du skickar in styrkande handlingar som styrker din identitet och dina abonnemang.

Vilka handlingar behöver jag lämna in?

För att förenkla förfarandet ber vi dig skicka följande dokument till oss:

• Giltig identitetshandling (nationellt identitetskort, pass etc.)

• Prenumerationsfaktura i förnamn och efternamn på ägaren av prenumerationen OCH

• betalningsbevis på kontoutdrag

• Adressbevis som är giltigt i mindre än 3 månader

Dessa artiklar kan skickas direkt som svar på förfrågningar via chatt.