Andel
Varför ändra dina uppgifter när en medprenumerant slutar?

Varför måste jag ändra mitt lösenord eller min inbjudningslänk när en medprenumerant lämnar min aktie?

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om din prenumeration använder inloggningsuppgifter måste du uppdatera ditt lösenord så snart en medprenumerant lämnar din aktie. Detta förhindrar obehörig användning av ditt konto och säkerställer att din prenumeration fortsätter att fungera korrekt för dina andra prenumeranter och att dina personuppgifter förblir säkra.

För inbjudningsbaserade prenumerationer, se till att den utgående medprenumeranten har tagits bort korrekt från din delningsgrupp från den föreslagna tjänsten. Detta säkerställer att endast behöriga användare har tillgång till din aktie och undviker risken för tvister.

När utrymmet har frigjorts, glöm inte att uppdatera inbjudningslänkarna, som upphör att gälla efter några dagar för dina nya medprenumeranter.