🔎 Reabonare prioritară
Ce este?
Dacă abonamentul dumneavoastră se încheie fără să îl fi părăsit dumneavoastră (reclamație acceptată, partajare oprită de proprietar sau eliminare de către proprietar), reabonarea prioritară vă va adăuga automat la un alt abonament identic: aceeași ofertă, aceeași țară, cu un alt proprietar.
Nu trebuie să căutați un grup nou.
Se aplică reabonarea prioritară abonamentului meu?
Doar dacă sunt îndeplinite toate condițiile următoare:
opțiunea „Reabonare prioritară” este disponibilă pentru această ofertă: apare în fila „Gestionare” a abonamentului. Dacă nu o vedeți, această ofertă nu beneficiază de această opțiune;
opțiunea este activată (în mod implicit, atunci când este disponibilă) și nu ați debifat-o atunci când ați deschis reclamația;
nu ați părăsit abonamentul din proprie inițiativă;
nu aveți deja un alt abonament activ pentru aceeași ofertă;
în momentul încheierii abonamentului, era disponibil un abonament identic, public și cu un loc liber;
plata pentru noul abonament a fost acceptată.
Cum îmi găsesc noul abonament?
Acesta va apărea în secțiunea Abonamente la care v-ați alăturat, alături de cel vechi, cu propriul proprietar și propriul chat.
Datele de acces vă vor fi oferite pe pagina abonamentului sau de noul proprietar în acest chat.
Noul abonament presupune o plată separată, efectuată folosind metoda de plată salvată.
Nu apare nimic?
Înseamnă că nu era disponibil niciun abonament identic sau că plata a fost refuzată (în acest caz, veți primi un e-mail privind eșecul plății).
Vă puteți alătura manual unui nou abonament din catalog, după ce vă actualizați metoda de plată, dacă este necesar.
Vechiul abonament va fi rambursat în funcție de decizia privind reclamația sau de încheierea partajării.
Cum dezactivez opțiunea?
În „Abonamente la care v-ați alăturat” › „Vezi detaliile” › fila „Gestionare” › secțiunea „Reabonare prioritară”, dezactivați comutatorul.
Atunci când deschideți o reclamație, puteți, de asemenea, să debifați opțiunea de reabonare prioritară.
Nu doriți acest nou abonament sau v-ați alăturat deja unui alt grup?
Nu părăsiți noul abonament: contactați-ne din „Contactați serviciul de asistență Sharesub”, precizând cele două abonamente.
Dacă părăsiți abonamentul, veți pierde posibilitatea de a primi o rambursare.
