Przejdź do głównej zawartości

Priorytetowe ponowne dołączenie: jak działa, jak je znaleźć i jak je wyłączyć

Priorytetowe ponowne dołączenie to automatyczne dołączenie do nowej, identycznej subskrypcji, gdy subskrypcja zakończy się w wyniku reklamacji zaakceptowanej przez moderację lub decyzji organizatora udostępniania o zakończeniu udostępniania.

🔎 Priorytetowe ponowne dołączenie

Co to jest?

Jeśli Twoja subskrypcja zakończy się bez Twojego samodzielnego opuszczenia jej (reklamacja została zaakceptowana, właściciel zakończył udostępnianie lub usunął Cię), priorytetowe ponowne dołączenie automatycznie doda Cię do innej identycznej subskrypcji: ta sama oferta, ten sam kraj, u innego właściciela.

Nie musisz szukać nowej grupy.


Czy dotyczy to mojej subskrypcji?

Tylko jeśli spełnione są wszystkie poniższe warunki:

  • opcja „Priorytetowe ponowne dołączenie” jest dostępna dla tej oferty: pojawia się w zakładce „Zarządzanie” subskrypcji. Jeśli jej nie widzisz, ta oferta nie obejmuje tej opcji;

  • opcja jest aktywna (domyślnie jest aktywna, jeśli jest dostępna) i nie została przez Ciebie odznaczona podczas składania reklamacji;

  • nie opuściłeś(-aś) subskrypcji samodzielnie;

  • nie masz już innej aktywnej subskrypcji tej samej oferty;

  • w momencie zakończenia subskrypcji dostępna była identyczna, publiczna subskrypcja z wolnym miejscem;

  • płatność za nową subskrypcję została zaakceptowana.


Jak znaleźć nową subskrypcję?

Pojawi się ona w sekcji Dołączone subskrypcje, obok poprzedniej, z własnym właścicielem i własnym czatem.

Dane dostępowe będą dostępne na jej stronie lub zostaną przekazane przez nowego właściciela w tym czacie.

Nowa subskrypcja wiąże się z osobną płatnością, pobraną przy użyciu zapisanej metody płatności.

Nic się nie pojawia?

Oznacza to, że żadna identyczna subskrypcja nie była dostępna lub płatność została odrzucona (w takim przypadku otrzymasz wiadomość e-mail o nieudanej płatności).

Możesz samodzielnie dołączyć do nowej subskrypcji z katalogu, po wcześniejszym zaktualizowaniu metody płatności, jeśli jest to konieczne.

Twoja stara subskrypcja zostanie zwrócona zgodnie z decyzją dotyczącą reklamacji lub zakończeniem udostępniania.


Jak wyłączyć tę opcję?

Przejdź do „Dołączone subskrypcje“ › „Zobacz szczegóły“ › zakładka „Zarządzanie“ › „Priorytetowe ponowne dołączenie“ i wyłącz przełącznik.

Podczas składania reklamacji możesz również odznaczyć opcję priorytetowego ponownego dołączenia.


Nie chcesz tej nowej subskrypcji lub dołączyłeś(-aś) już do innej grupy?

Nie opuszczaj nowej subskrypcji: skontaktuj się z nami za pomocą opcji „Skontaktuj się z pomocą techniczną Sharesub” i podaj informacje dotyczące obu subskrypcji.

Jeśli opuścisz subskrypcję, utracisz możliwość otrzymania zwrotu pieniędzy.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?