Mijn account
Hoe en waarom moet ik de identiteit van mijn Sharesub-account verifiëren? ✅
Hoe en waarom moet ik de identiteit van mijn Sharesub-account verifiëren? ✅

De te volgen stappen om je identiteit te verifiëren, de "Verified Account" badge op je aandelen te tonen en je overschrijvingen te ontvangen!

Julianne avatar
Geschreven door Julianne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wordt mij gevraagd mijn identiteit te verifiëren?

Sharesub is een instelling die is aangesloten bij een ACPR-betalingsorganisatie. Daarom moeten we voldoen aan onze bankverplichtingen. Deze wet is van toepassing op alle bedrijven die betalingen doen namens derden. Vooral boven een bepaalde inkomensdrempel zijn documenten vereist, en soms al bij het openen van de rekening.

Hoe kan ik de identiteit van mijn account controleren en mijn geld ontvangen?

Sharesub nodigt u uit om alle onderdelen van de pagina in te vullen Identiteit & Checkvan je account.

Identiteit en verificatie

Vul alle velden in en klik op"Opslaan".

Ga vervolgens naar het tabblad "Identiteitscontrole" om je identiteit te bevestigen.

Identiteitscontrole

Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina van onze bankpartner Stripe. Klik op de stylus om je persoonlijke gegevens in te vullen.

Klik op "Document voor identiteitscontrole uploaden" en dien het gevraagde document in.

Zodra het document is geüpload, klik je op"Verzenden".

Voltooi ten slotte de verificatie door op de knop"Accepteren en verzenden" te klikken.

Verzend ten slotte het hele formulier

Hoe voeg ik mijn IBAN toe?

Ga naar de pagina Verbonden bankrekening en voer het IBAN in van de rekening waarop je het geld wilt ontvangen.

Deze account moet in dezelfde valuta zijn als je abonnementen (Europese account in euro's voor abonnementen in euro's).

En dat is het! Validatie kan tot 24 uur duren. Daarna kun je inloggen op je account om te controleren of alles in orde is.

Hoe weet je of je account is geverifieerd?

Van de pagina Identiteit & Verificatieklikt u op het tabblad"Identiteitscontrole". Het gedeelte Verificatie moet groen worden weergegeven:

Rekeningstatus : Geverifieerd
Overschrijvingen : Account toegevoegd

Geverifieerde accountstatus

Als er geen vragen meer verschijnen op deze pagina, is je Sharesub-account gevalideerd!