Hoe neem ik deel aan een Sharesub-abonnement?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Sharesub-abonnement nemen kan niet eenvoudiger. Voer gewoon het platform waar je lid van wilt worden in de zoekbalk in.

Kies vervolgens uit de opties die je worden gepresenteerd.

Vervolgens wordt u gevraagd om een eigenaar te selecteren. Zodra je je keuze hebt gemaakt, klik je op het gedeelte "Abonneren".

Het is belangrijk om te weten dat als je kiest voor een abonnement met een badge voor directe toegang, je profiteert van directe toegang zodra de betaling is gedaan.

Dan hoef je alleen nog maar voor je abonnement te betalen. Je bank zal je vragen om de betaling te autoriseren om de transactie af te ronden. Wees gerust: je kaartnummers worden nooit doorgegeven aan andere gebruikers. Wanneer je betalingen doet op Sharesub, maak je gebruik van een beveiligde betaalserver die SSL (https) en PCI-DSS compliant is van onze bankpartners. Je gegevens worden gecodeerd voor optimale veiligheid.

We wensen je veel plezier met je bezoek aan Sharesub!