Alle samlingerBetaling og overføring
Hvordan administrerer jeg bankkortene/betalingsmetodene mine? 💳
Hvordan administrerer jeg bankkortene/betalingsmetodene mine? 💳

Hvordan legger jeg til, endrer og fjerner et bankkort som er knyttet til Sharesub-kontoen min?

Oppdatert over en uke siden

⚠️ Du trenger minst ett gyldig kredittkort hvis du har et aktivt abonnement.

Når du melder deg inn i et abonnement, kreves et kredittkort. Du kan legge til et kredittkort når som helst her.

⚠️ Tillegget av et kort valideres av en betalingsforespørsel på €1 til bankfasiliteten din (forhåndsgodkjenning). Dette beløpet refunderes systematisk til deg noen dager (3 til 8 virkedager) etter at kortet er lagt til.

LEGG TIL ET BANKKORT

For å legge til et kort skriver du inn kredittkortnummer, utløpsmåned og -år. Skriv deretter inn CVC-koden og postnummeret ditt. Til slutt klikker du på "Legg til et kart".

Og alt er gjort!

FJERN ET BANKKORT

Du kan se kortene som er registrert på kontoen din ved å klikke her. Velg kortet du ønsker og klikk på "Fjern"-knappen for å fjerne det fra kontoen din.