Spotify đŸŽ¶
Oppdatert over en uke siden

Spotify, strÞmmeplattformen for musikk, tilbyr en rikholdig samling av sanger og podcaster. Med et mÄnedlig abonnement kan brukerne lytte til ubegrenset med musikk, lage personlige spillelister og nyte en unik on-demand lydopplevelse.
​

Fungerer abonnementsdeling med Spotify?

​
Ja, Spotify Duo- og Family-kontoer er konfigurert for deling. Med Duo-pakken kan du invitere ektefellen, samboeren eller bare Ă©n medabonnent. Med Familietilbudet kan du invitere opptil 5 ekstra personer!

​

I hvilke land er Spotify tilgjengelig?

Spotify er tilgjengelig i over 190 land, inkludert fÞlgende: Albania, Andorra, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Tsjekkia.
​
Hvor Spotify-kontoen din befinner seg, bestemmes av hvor du registrerte deg. Premium-abonnenter kan reise hvor som helst uten Ä mÄtte endre kontoinnstillingene. For gratiskontoer er bruk i et annet land eller en annen region tillatt i maksimalt 14 dager.

​

Hvor mange enheter kan jeg bruke for Ă„ nyte Spotify-abonnementet mitt?

For familieabonnementet kan hver konto installere Spotify og bruke det pÄ 5 enheter (dvs. 6 brukere * 5 enheter i familien), men det er bare mulig Ä lytte pÄ én enhet om gangen per konto.
​
For Duo-abonnementet gjelder samme prinsipp, men du er begrenset til to kontoer (dvs. 2 brukere * 5 enheter).
​
Du kan ikke bruke Spotify pÄ to enheter samtidig fra samme konto. Du kan koble til flere enheter etter eget valg, men hvis du starter avspilling pÄ en annen enhet, slÄs musikken av pÄ den fÞrste. Du kan altsÄ bare strÞmme musikk til én enhet.

Hvordan deler jeg Spotify-abonnementet mitt?

Som abonnent mÄ du fÞrst konfigurere postadressen din fÞr du inviterer medabonnenter fra Spotify-kontoen din. Kopier deretter invitasjonskoblingen fra Spotify og lim den inn pÄ den delte abonnementssiden din for Ä invitere dem.
​

PÄ siden for det delte abonnementet mÄ du oppgi Spotify-invitasjonskoblingen og postadressen som er knyttet til det delte Spotify-abonnementet.

​
Innehaveren av Spotify-familiepakken kan invitere eller fjerne medlemmer via administrasjonssiden.

• GĂ„ til kontosiden din.

• Velg Administrer medlemmer i fanen Abonnementer.

• Velg Legg til eller Fjern medlemmer.

Gjestene mottar en lenke for Ä bli med og mÄ :

• Logg inn (eller registrer deg) med kontoen deres.

• Bekreft adressen oppgitt av abonnementsinnehaveren.
    ​

Hvordan blir jeg med i et Spotify-abonnement?

For Ä bli med i et Spotify-abonnement, gÄ til: Spotify Subscription Sharing.
​
​

​
Velg hvilken type abonnement du Þnsker Ä bli med i (Family eller Duo). Du blir deretter bedt om Ä velge en eier. NÄr du har gjort ditt valg, klikker du pÄ"Abonner".

I eksempelet er det snakk om et Spotify Family-abonnement.

Hvis tilbudet tilsvarer det du var ute etter, bekrefter du dette ved Ä klikke pÄ den andre overskriften"Jeg abonnerer". Du blir deretter omdirigert til betalingssiden.
​

Merk at brukerne betaler en forholdsmessig andel av innevÊrende mÄned for den fÞrste mÄneden, noe som representerer en betydelig Þkonomisk fordel. I skjermbildet ovenfor blir brukeren med i abonnementet den 28. i en 30-dagers mÄned.

PĂ„ denne siden oppgir du betalingsopplysningene dine og bekrefter betalingen med mobilapplikasjonen.

Det var det, du har nÄ tegnet et Spotify-abonnement!
​

​

Hvordan kan jeg dra nytte av det nye Spotify-abonnementet mitt?

For Ä dra nytte av det nye abonnementet ditt, gÄ til kontoen din og gÄ til siden Abonnementer.
​

Klikk deretter pÄ"Vis detaljer" for Spotify-abonnementet ditt.
​

Deretter er det bare Ă„ kopiere og lime inn invitasjonslenken i sĂžkefeltet.

Kopier invitasjonslenken og lim den inn i en ny fane i nettleseren din. NĂ„r du har limt inn lenken, skal du bli omdirigert til Spotify-siden, og fĂžlgende melding skal vises:

NÄr du har kommet til lenken, mÄ du logge pÄ Spotify-kontoen din.

Klikk pÄ"Godta invitasjon" og logg inn pÄ Spotify-kontoen din (med dine egne innloggingsopplysninger). NÄr du har logget inn, kommer du til en side der du blir bedt om Ä oppgi adressen din. Kopier og lim inn adressen som eieren av abonnementet har delt pÄ Sharesub.

Til slutt legger du til adressen som eieren har oppgitt, og kobler den til kontoen din.

​
NĂ„ kan du glede deg over abonnementet ditt!

Advarsel: Hvis lenken er utlĂžpt, kan du prĂžve Ă„ Ă„pne lenken i privat modus i nettleseren din. Hvis dette ikke lykkes, kan du be pakkeadministratoren om Ă„ sende en ny invitasjon.

​

Jeg kan ikke endre Spotify-familien min pÄ 12 mÄneder, hvordan blir jeg med i en ny?

Spotify begrenser antall familieendringer du kan gjÞre; du kan bare bli med i en ny familie med samme konto 12 mÄneder etter at du forlot din fÞrste familie.
​
For Ä omgÄ denne begrensningen mÄ du:
​
Opprette en ny Spotify-konto med en annen e-postadresse eller bruke din eksisterende e-postadresse. De fleste postkasser (gmail, outlook, hotmail) stĂžtter alias. Hvis e-postadressen din er [email protected], kan et mulig alias vĂŠre [email protected]. Tegnet "+" definerer aliaset. E-poster som mottas pĂ„ e-postadressen [email protected], vil imidlertid havne i postkassen [email protected].
​
FÞr du logger ut av den gamle kontoen din, mÄ du huske Ä gjÞre spillelistene du vil hente, offentlige.
Hvis du vil vite hvordan du gjÞr spillelistene dine offentlige eller fÄr tilgang til dem fra den nye kontoen, kan du lese fÞlgende artikkel om emnet.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?