Alle samlingerKjøp Før du tegner et abonnement
Hvordan blir jeg med i et Sharesub-abonnement?
Oppdatert over en uke siden

Det kunne ikke vært enklere å tegne et Sharesub-abonnement.

Skriv inn plattformen du ønsker å bli medlem av i søkefeltet, og velg deretter blant alternativene du får presentert.

Du blir deretter bedt om å velge en eier. Når du har gjort ditt valg, klikker du på "Abonner".

Det er viktig å merke seg at hvis du velger et abonnement med umiddelbar tilgang, vil du få direkte tilgang så snart betalingen er gjennomført. Da trenger du bare å betale for abonnementet ditt. Banken din vil be deg om å godkjenne betalingen for å fullføre transaksjonen. Du kan være trygg på at kortnumrene dine aldri vil bli gitt videre til andre brukere. Når du betaler på Sharesub, bruker du en sikker betalingsserver som er SSL (https) og PCI-DSS-kompatibel fra våre bankpartnere.

Dine data er kryptert for optimal sikkerhet. Vi håper du liker ditt besøk på Sharesub!