🔎 Prioritert nytegning
Hva er det?
Hvis abonnementet ditt avsluttes uten at du har forlatt det selv (reklamasjon godkjent, eieren har avsluttet delingen eller fjernet deg), vil prioritert nytegning automatisk legge deg til i et annet identisk abonnement: samme tilbud, samme land, hos en annen eier.
Du trenger ikke å lete etter en ny gruppe.
Gjelder dette for abonnementet mitt?
Bare hvis alle følgende betingelser er oppfylt:
alternativet «Prioritert nytegning» finnes for dette tilbudet: det vises under fanen «Administrasjon» for abonnementet. Hvis du ikke ser det, har dette tilbudet ikke denne funksjonen;
alternativet er aktivert (det er aktivert som standard når det er tilgjengelig), og du har ikke deaktivert det da du opprettet reklamasjonen;
du har ikke forlatt abonnementet selv;
du har ikke allerede et annet aktivt abonnement for samme tilbud;
et identisk, offentlig abonnement med en ledig plass var tilgjengelig da abonnementet ble avsluttet;
betalingen for det nye abonnementet ble godkjent.
Hvordan finner jeg det nye abonnementet mitt?
Det vises under dine Abonnementer du har blitt med i, ved siden av det gamle, med sin egen eier og egen chat.
Tilgangsopplysningene finner du på siden til det nye abonnementet, eller du får dem fra den nye eieren i denne chatten.
Det nye abonnementet har en egen betaling som gjennomføres med den lagrede betalingsmetoden din.
Ingenting vises?
Det betyr at det ikke var noe identisk abonnement tilgjengelig, eller at betalingen ble avvist (i så fall mottar du en e-post om at betalingen ikke gikk gjennom).
Du kan selv bli med i et nytt abonnement fra katalogen etter å ha oppdatert betalingsmetoden din om nødvendig.
Det gamle abonnementet ditt refunderes i henhold til avgjørelsen om reklamasjonen eller avslutningen av delingen.
Hvordan deaktiverer jeg alternativet?
Gå til «Abonnementer du har blitt med i» › «Se detaljer» › fanen «Administrasjon» › «Prioritert nytegning», og deaktiver bryteren.
Når du oppretter en reklamasjon, kan du også fjerne avmerkingen for prioritert nytegning.
Du ønsket ikke dette nye abonnementet, eller du har allerede blitt med i en annen gruppe?
Ikke forlat det nye abonnementet: kontakt oss via «Kontakt Sharesub-support» og oppgi begge abonnementene.
Hvis du forlater abonnementet, mister du muligheten til å få tilbake pengene.
