🔎 Prioritetinis pakartotinis užsakymas
Kas tai yra?
Jei jūsų prenumerata baigiasi jums pačiam jos nenutraukus (pretenzija patvirtinta, savininkas nutraukė dalijimąsi arba jus pašalino), prioritetinis pakartotinis užsakymas automatiškai priskiria jus kitai identiškai prenumeratai: tas pats pasiūlymas, ta pati šalis, kitas savininkas.
Jums nereikia ieškoti naujos grupės.
Ar tai taikoma mano prenumeratai?
Tik jei įvykdytos visos šios sąlygos:
parinktis „Prioritetinis pakartotinis užsakymas“ yra prieinama šiam pasiūlymui: ji rodoma prenumeratos skirtuke „Valdymas“. Jei jos nematote, šis pasiūlymas šios parinkties neturi;
parinktis yra įjungta (kai ji prieinama, pagal numatytuosius nustatymus ji būna įjungta) ir pateikdami pretenziją jos neišjungėte;
patys nepalikote prenumeratos;
jau neturite kitos aktyvios tos pačios pasiūlymo prenumeratos;
prenumeratos nutraukimo metu buvo prieinama identiška vieša prenumerata su laisva vieta;
mokėjimas už naują prenumeratą buvo patvirtintas.
Kaip rasti savo naują prenumeratą?
Ji bus rodoma jūsų Prisijungtų prenumeratų skiltyje šalia senosios prenumeratos, su atskiru savininku ir atskiru pokalbiu.
Prisijungimo duomenys bus pateikti jos puslapyje arba juos jums suteiks naujasis savininkas šiame pokalbyje.
Už naują prenumeratą atliekamas atskiras mokėjimas naudojant jūsų išsaugotą mokėjimo būdą.
Nieko nerodoma?
Tai reiškia, kad nebuvo prieinama jokia identiška prenumerata arba mokėjimas buvo atmestas (tokiu atveju gausite el. laišką apie nepavykusį mokėjimą).
Naują prenumeratą galite pasirinkti patys iš katalogo, prireikus prieš tai atnaujinę savo mokėjimo būdą.
Už senąją prenumeratą jums bus grąžinti pinigai pagal sprendimą dėl pretenzijos arba dalijimosi nutraukimą.
Kaip išjungti šią parinktį?
Eikite į „Prisijungtos prenumeratos“ › „Peržiūrėti išsamią informaciją“ › skirtukas „Valdymas“ › „Prioritetinis pakartotinis užsakymas“ ir išjunkite jungiklį.
Pateikdami pretenziją taip pat galite nuimti pasirinkimą nuo prioritetinio pakartotinio užsakymo parinkties.
Nenorėjote šios naujos prenumeratos arba jau prisijungėte prie kitos grupės?
Nepalikite naujos prenumeratos: susisiekite su mumis pasirinkę „Susisiekti su Sharesub pagalbos tarnyba“ ir nurodykite abi prenumeratas.
Jei paliksite prenumeratą, prarasite galimybę susigrąžinti pinigus.
