Alle samlingerBetaling og overførsel
Kan jeg udskyde/ændre min betalingsdato? 🗓️

Jeg vil gerne ændre datoen for min direkte debitering af mit abonnement. Kan jeg udskyde/ændre min betalingsdato?

Opdateret over en uge siden

Nej. Platformen bruger faste datoer til at garantere rettidige betalinger til delearrangører, som skal betale disse abonnementer til platformene.
Det er derfor ikke muligt at ændre datoen for den direkte debitering.

I denne situation kan vi kun råde dig til at bede en person, du har tillid til, om atregistrere sit kort på din konto, før det tredje forsøg på direkte debitering foretages for at regulere dit abonnement.

Vores betalingssystem er fuldt automatiseret og autonomt. Hvis dit kort afviser det tredje forsøg på direkte debitering, vil din konto automatisk blive spærret, og din adgang til dit abonnement vil blive ophævet.