Hvorfor ændre dine oplysninger, når en medabonnent stopper?

Hvorfor skal jeg ændre min adgangskode eller mit invitationslink, når en medabonnent forlader min andel?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Hvis dit abonnement bruger loginoplysninger, skal du opdatere din adgangskode, så snart en medabonnent forlader din andel. Dette vil forhindre uautoriseret brug af din konto og dermed sikre, at dit abonnement fortsætter med at fungere korrekt for dine andre abonnenter, og at dine personlige data forbliver sikre.

For invitationsbaserede abonnementer skal du sørge for, at den udgående medabonnent er blevet fjernet korrekt fra din delingsgruppe fra den foreslåede tjeneste. Det sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til din aktie, og at der ikke er risiko for tvister.

Når pladsen er blevet frigjort, skal du huske at opdatere invitationslinkene, som udløber efter nogle dage for dine nye medabonnenter.