Hvordan tilføjer eller fjerner jeg en plads på mit abonnement som ejer?
Hvordan tilføjer eller fjerner jeg en plads på mit abonnement som ejer?

Jeg ejer et sæsonkort, som jeg deler, og jeg vil gerne ændre antallet af pladser, jeg tilbyder. Hvordan griber du det an?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Vil du gerne tilføje eller fjerne et sæde fra dit sæsonkort? Bare rolig! Du kan selv udføre denne handling uden at skulle kontakte vores supportteam.

Først skal du gå til "Delte abonnementer".

Vælg derefter det abonnement, du ønsker at ændre.

Klik på fanen"Abonnenter". Her kan du tilføje eller fjerne et sæde, som du ønsker.

Illustrativt eksempel

Du deler et sæsonkort med maksimalt 4 pladser. Du har i øjeblikket 3 medabonnenter, der har tilsluttet sig din andel.

Her kan du tilføje et sæde til abonnementet ved at klikke nederst til venstre.

Er den ekstra plads ikke længere tilgængelig? Du kan slette den ved at klikke på papirkurven i nederste højre hjørne.

⚠️ Du kan ikke slette en plads, der er optaget af en medabonnent, eller tilføje en plads, hvis det maksimale antal pladser, som din abonnementsplatform tillader, er nået.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.