Artikel über: Teilen
Dieser Artikel ist auch verfügbar in:

Waarom is mijn abonnement gemarkeerd als "te corrigeren"?

Wanneer u een abonnement deelt op het platform, wordt het systematisch gecontroleerd en gevalideerd door ons systeem en/of onze moderatieteams.

In sommige gevallen kan uw abonnement in uw Sharesub-ruimte worden gemarkeerd als "te corrigeren abonnement" of "ongeldige aanmelding".Dit komt door een van de volgende redenen:

de inloggegevens geven geen of geen toegang meer tot de voorgestelde abonnementsdienst,
het voorgestelde abonnement is niet betaald of moet worden geregulariseerd (dit geldt voor proefabonnementen waarvoor nog geen betaling is verricht),
het gedeelde abonnementsaanbod komt niet overeen met het abonnementsaanbod,
de betaler van het aangeboden abonnement is niet dezelfde als de eigenaar van de Sharesub-account,
de werkelijke locatie van het abonnement niet dezelfde is als die welke op Sharesub wordt getoond,
het abonnement het onderwerp is geweest van legitieme claims van andere gebruikers,

Es ist möglich, dass Sie diese E-Mail für ein Abonnement erhalten haben, das eine Einladung per E-Mail oder das Hinzufügen eines Abonnenten zu Ihrem Abonnement erfordert. In diesem Fall haben Sie diese E-Mail erhalten, weil ein oder mehrere Abonnenten immer noch keinen Zugang zu Ihrem Abonnement haben. Wir bitten Sie, sich an unser Team zu wenden, um die Sperre aufzuheben.

Als dit het geval is, verzoeken wij u het abonnement of de identificatiegegevens te corrigeren, zodat gebruikers die zich bij uw abonnement willen aansluiten onder de beste voorwaarden van de dienst kunnen profiteren, en om ervoor te zorgen dat uw beschrijving van het abonnement overeenkomt met de werkelijkheid.

Zodra uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gewijzigd of uw abonnement is gecorrigeerd, zal ons moderatieteam controleren of deze correct zijn en uw abonnement valideren, dat zichtbaar zal zijn voor andere Sharesub-gebruikers.

Vergeet niet uw inloggegevens regelmatig bij te werken om dit te voorkomen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft, maar houd er rekening mee dat wij geen abonnementen zullen valideren die niet voldoen aan de moderatieregels.

Aktualisiert am: 20/06/2023

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!