Alle samlingerForslag
Hvordan foreslår jeg et abonnement, der ikke udbydes på Sharesub? 💡
Hvordan foreslår jeg et abonnement, der ikke udbydes på Sharesub? 💡

Hvordan kan jeg tilbyde en model eller et onlineabonnement, som ikke er tilgængeligt på Sharesub? Hvilke abonnementer er allerede blevet tilbudt, men afvist?

Opdateret over en uge siden

Har du tegnet eller tilmeldt dig et online-abonnement, men vil gerne spare lidt? Og den er ikke tilgængelig på Sharesub?

😱 Du kan foreslå dine ideer ved at gå ind på følgende link: https://www.sharesub.com/cms/fr/suggerez-un-nouveau-service-sharesub/ Vi er forpligtet til at reagere på alle dine forslag, så kom til tasterne!

Abonnementer foreslået af vores brugere og afvist (2024)